Over ons

"Een auto móét rijden!"

Bas Koeten Classics is onderdeel van Bas Koeten Racing.

In de werkplaats van Bas Koeten Racing zijn naast raceauto’s, altijd één of twee klassiekers te vinden waar in de spaarzame vrije uren als hobby en liefhebberij aan gewerkt wordt. Denk aan iconen als de Audi Quattro A2, de Lancia Delta, verschillende Porsches, een Rover P5B.

En in 2017 reisde het team zelfs af naar Abu Dhabi om daar in opdracht van de Sjeik een Cadillac uit 1968 te restaureren. Een avontuur om nooit te vergeten! Er werd zelfs live verslag van gedaan op de lokale tv, YouTube en Facebook.

We hoefden dus niet lang na te denken toen we de mogelijkheid kregen om naast raceauto’s, ook te gaan werken aan klassiekers en youngtimers!

Waarom de Classics goed bij ons passen?

Door onze kennis en jarenlange ervaring, hebben auto’s voor ons geen geheimen meer. In de afgelopen jaren hebben we een vaste werkwijze ontwikkeld zonder ruimte voor verrassingen, maar met hoogwaardige resultaten. Bovendien denkt een raceteam in oplossingen:

Bas: “Een auto moet rijden, of dat nu op een circuit of op de openbare weg is. De kennis en ervaring van de technisch specialisten van Bas Koeten Classics maken dat een auto bij ons in goede handen is.”

Bas Koeten & team